Het Nationaal Bespaar Buro is een bedrijf dat wordt gerund door een ervaren, professioneel en enthousiast team. Samen zorgen wij ervoor dat u kunt besparen op uw vaste lasten.

Onze adviseurs hebben een jarenlange ervaring in het adviseren over de vele verschillende bespaar mogelijkheden. Ons advies en werkzaamheden zijn zowel voor consumenten als bedrijven gratis en vrijblijvend. Bij een eventuele overstap ontvangen wij een vergoeding van de door u gekozen maatschappij.

Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, voorkeuren en eventuele looptijden van contracten.

Bij Nationaal Bespaar Buro is een deskundig en enthousiast team werkzaam. De adviseurs van Nationaal Bespaar Buro zien het als een uitdaging om voor u altijd de beste aanbiedingen te zoeken. U kunt onder andere contact hebben met Marc, Wesley, Anouk, Ilse, Rob, Kaylee, Nikki, Robin, Niels, Levy, Lars, Emma of Maaike.

ONTMOET ONS TEAM

 

WAT ONZE WERKWIJZE PRECIES IS?

Bekijk de video hieronder:

VACATURE TELEFONISCH BESPAARADVISEUR

VACATURE TELEFONISCH BESPAARADVISEUR (M/V)
Deeltijd (8 uur)

Bijverdienen-Word bespaaradviseur!

Student, scholier óf net klaar met school/opleiding?

Wij zijn op zoek naar scholieren en studenten! Ben jij niet op je mondje gevallen en zoek jij een fantastische uitdaging? Word telefonisch intaker bij het Nationaal Bespaar Buro. Werk je bij ons dan verdien je een vast uurloon. Als telefonisch intaker zet jij je in voor verschillende opdrachtgevers.

Dit doe je uiteraard niet alleen, je zit met een gezellig team op kantoor! Daarnaast verdien je een TOP salaris, die nergens zo hoog is als bij ons.

Wat ga je precies doen?

Je gaat voor diverse opdrachtgevers aan de slag. Voor deze opdrachtgevers gooi jij je enthousiasme, creativiteit en inlevingsvermogen in de strijd voor hen. Dan kun jij een geweldig salaris gaan verdienen! Om jou op te leiden tot top verkoper, begin je bij het Nationaal Bespaar Buro met een salestraining. Je krijgt begeleiding van je collega’s om jou alles bij te brengen wat nodig is voor een succesvolle verkoop.

De werktijden variërend, van maandag tot en met donderdag, van 8:30 uur tot 21:00 uur. Van vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Wij vragen een minimale beschikbaarheid van uur per week.